Hogyan néz ki egy minimális rezsiköltségű ház gépészete?

A ház falai legalább 30cm vastagságúak, nagy hőtároló-képességű téglából készültek, a hőszigetelés a falakon legalább 20cm vastagságú, a tetősíkon pedig 30cm. Az ablakok sokkamrás profilokból készültek, háromrétegű üvegezéssel. Egy hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik a folyamatos friss levegőről. A lakók számára szükséges melegvizet napkollektor állítja elő, amikor a Nap süt. Napsütés hiányában a fűtésre beépített hőszivattyú gondoskodik elegendő melegvízről. A fűtést víz/víz hőszivattyú adja a fűtési időszakban. Nyáron ugyanez a hőszivattyú vezérli a passzív hűtést. Aktív (klímaberendezéssel történő) hűtésre nincs szükség, olyan jó a ház hőszigetelése. Elegendő a külön erre a célra kialakított vízvezeték-csövekben a talajkollektor vagy talajszonda vizét keringetni, azzal is elegendő hőmennyiség vonható ki a lakásból.

Mindezt automatika vezérli, neked csak az a dolgod, hogy beülj, és élvezd a tökéletes komfortot! Bármit csinálhatsz, fűtésre, melegvízre, friss levegőre nem lesz gondod, azokat elvégzik helyetted a beépített gépészeti elemek.

Mindezek a berendezések elektromos árammal működnek. Ha nem akarsz nagy villanyszámlát fizetni, akkor még egy napelemes elektromos energia termelő rendszerre is szükséged lesz. Hogy mekkorára, az a betervezett elektromos fogyasztók minőségétől, mennyiségétől, és a használati szokásoktól függ. De ha mindent elektromos árammal akarsz megoldani, akkor egy 5÷10 kW-os rendszerre lesz szükséged.  (Átlagos méretű családi házat feltételezve átlagos fogyasztási szokásokkal.)

Te is egy ilyen házra vágysz?

A Tiéd lehet, csak akarnod kell!

A minimális rezsiköltségű házba való minden gépészeti elemből a számodra legalkalmasabbat megtalálod itt:

webaruhaz.permanent.hu

 Mit kínálunk Neked?

Hővisszanyerős szellőztetőből megbízható, sok éve kipróbált kínai berendezést attól a gyártótól, aki a pekingi olimpiai létesítményekbe is szállított.

Napkollektorból heat pipe rendszerű vákuumcsövest kínálunk, ami a legmegbízhatóbb, javítása esetleges meghibásodás esetén a legolcsóbb, és a legtöbb meleget gyűjti be télen is.

Hőszivattyúból magyar gyártmányú inverteres gépet ajánlunk, hogy ne legyen probléma a gép indításakor, és a melegvíz készítésekor sem.

Napelemes rendszeredhez pedig minőségi magyar terméket ajánlunk. Egy olyan gyár termékeit, mely kapacitása 90%-át a nyugat-európai piac köti le. Hozzá a legbiztonságosabb invertereket kínáljuk. És telepítő partnerünket is ajánljuk, aki több évi németországi szerelési tapasztalatával a legbiztonságosabb napelemes rendszert építi meg Neked, nemcsak egymás mellé dobálja az alkatrészeket. Tudja, mit, miért és hogyan kell csinálni, hogy a viharokban se legyen probléma.